Bliv medlem af Sebber IF

Tilmeld dig en af vores aktiviteter her på siden og bliv en del af en lokal idrætsforening. Med dit medlemskab støtter du vores idrætsforening og er med til at sikre, at vi fortsat kan tilbyde sunde fritidsaktiviteter til hele området.

Ungdom fodbold

Har dit barn lyst til at komme med på holdet, kan du tilmelde jer her.

Old boys fodbold

Er du 32+ og har du lyst til at spille herrefodbold med dem, du kender, så er old boys holdet måske noget for dig? Holdet er for øvede spillere. Der trænes ikke, men holdet er tilmeldt turnering, hvor spilles mod andre lokale hold. Der er fokus på motion, fodbold, samvær samt en hyggelig 3. halvleg". Kontakt Malene Nielsen på formand@sebberif.dk hvis du vil være med.

Motionscenter

I menuen nedenfor kan du se, hvilke abonnementer, som vi kan tilbyde i vores motionscenter.
Vælg blot det abonnement, der passer dig.
LUKKEPERIODE 2024:
Ung Aalborg (ungdomsklub for lokale børn) benytter motionscentret mandage i tidsrummet kl. 15.30 - 16.30. Det betyder, at motionscentret er lukket i det pågældende tidsrum for medlemmer. Det er gældende i ugerne 11-12 samt 15-18 i 2024. 

Tons

Brænd energi af i vintermånederne. Vi leger og tonser i skolens gymnastiksal på udvalgte søndage. Kom og vær med, det er gratis. Kontakt Malene Nielsen på formand@sebberif.dk for yderligere information. Hold øje på vores Facebook side for datoer.